Steelo and th’future

Steelo-1-610x366.jpg

lørdag 22. juni 17:45

Oppmøte: Skolehagen ved Hølen Kafé

Guruen Steelo setter fingern på globale utfordringer

Th'Line er kunstnerduoen Kristina Wallace og Ida Wigdel.

De er kjent for sin spesielle humor og lekende tilnærming til alvorlige temaer.

I Steelo & Th’Future spiller Kristina Wallace den karismatiske workshopholderen Steelo, en influenser fra Belgia, som kjenner de viktige folka du bør ha en god tone med. Du blir trygt loset gjennom en feelgood økt, og får med deg en bit av framtiden.

“Th’Future is scary, but also beautiful...eh?”

Konfrontert av kapitalismen, sosiale medier og maktoverskridelser drar Th'Line fokuset på kropp og image til det ekstreme.

#METOO

Kompaniet er opptatt av å kunstnerisk utforske intrikate temaer som kan kjennes komplekse og vanskelige å snakke om.

Det er nå litt over ett år siden #metoo var i media i Norge, og vi vil med forestillingen Steelo understreke viktigheten av å fortsette å synliggjøre problemstillinger knyttet til maktmisbruk og trakassering for at opprydninger og strukturelle endringer kan skje.

Forestillingen tar også opp hvordan man i dagens “scrolle”-samfunn ikke går i dybden på saker og smykker seg med name-dropping for å fremstå oppdatert og viktig.I dette tilfelle er det den populære tematikken miljøvennlighet og klima som berøres, men på en gjennomført overfladisk måte.

“Steelo & Th’Future blir en kontemplasjon over hvordan en bestemt sosial setting kan påvirke den enkeltes grensedragninger og hvordan maktoverskridelse kan skje.“

“Det er både imponerende og ubehagelig hvordan Wigdel og Wallace gir oss mulighet til å studere et eksempel på en potensiell #metoo-situasjon på nært hold.”

- Andrea Csaszni Rygh, scenekunst.no


 

Idé og konsept: Kunstnerduoen Th’Line

Medvirkende:

Steelo: Kristina Søetorp Wallace

Rita (Steelo´s assistent) på lys og lyd: Ida Wigdel

Th’Future: TBA

Produsent: Caroline Blomqvist

www.thline.no


I samarbeid med Muggestad Gård