Kunstnerisk Råd
Ingvild Isaksen, Thea Færden Bringsværd, Mikkel Rasmussen Hofplass og Andreas Strand Renberg.

Hvert år skaper Kunstnerisk Råd et program som består av forestillinger og verk valgt ut gjennom en grundig kurateringsprosess og ofte en internasjonal Open Call. Alle medlemmer av rådet har i tillegg sentrale roller i styret, administrative og tekniske team, og en uunnværlig rolle i hvordan festivalen blir til virkelighet.


 Thea Færden Bringsværd  Festivalsjef  Thea er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole med BA i moderne dans (2008) og har MA fra Nordic Master of Arts in Dance studies ved NTNU (2015). I de senere årene har hun fokusert på inkluderende kunstprosjekter i Berlin og Kambodsja, og har hatt privilegiet av å koreografere for og jobbe med “Epic Encounters”, Sør-Øst Asias første og eneste inkluderende dansekompani. Thea har vært med på å etablere interesseorganisasjonen Dansekunst i Østfold, som hun var styreleder for i 2012-13. Hun er en frilans dansekunstner, produsent og pedagog som også driver Treskeverket kulturproduksjoner sammen med Mikkel Rasmussen Hofplass. I Tyskland har hun vært danser i forestillinger som bis man den Menschen trifft og GRAU av Karina Suarez Bosche, og i Norge har hun turnert i produksjoner med Den Kulturelle Skolesekken som Sofasamfunn av/med Komma Danseteater og Koffertmysteriet av Støv Produksjoner.

Thea Færden Bringsværd

Festivalsjef

Thea er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole med BA i moderne dans (2008) og har MA fra Nordic Master of Arts in Dance studies ved NTNU (2015). I de senere årene har hun fokusert på inkluderende kunstprosjekter i Berlin og Kambodsja, og har hatt privilegiet av å koreografere for og jobbe med “Epic Encounters”, Sør-Øst Asias første og eneste inkluderende dansekompani. Thea har vært med på å etablere interesseorganisasjonen Dansekunst i Østfold, som hun var styreleder for i 2012-13. Hun er en frilans dansekunstner, produsent og pedagog som også driver Treskeverket kulturproduksjoner sammen med Mikkel Rasmussen Hofplass. I Tyskland har hun vært danser i forestillinger som bis man den Menschen trifft og GRAU av Karina Suarez Bosche, og i Norge har hun turnert i produksjoner med Den Kulturelle Skolesekken som Sofasamfunn av/med Komma Danseteater og Koffertmysteriet av Støv Produksjoner.

 Ingvild Isaksen  Prosjektleder DO IT og Workshop,  Markeds- og kommunikasjonssjef  Med en BA i Dance Theatre fra Trinity Laban i London (2012) samt kunstformidlingsutannelsen Kunst og Design ved HiOA (2009), jobber Ingvild ofte tverrfaglig og lager forestillinger i interaksjon med offentlige rom. I 2017 koreografert hun sin første helaftens utendørs forestilling Lots of People for Ravnedans, med hele 18 utøvere involvert. Ingvild er en del av det tverrkunstneriske Kompani F i Oslo, driver A MasIng Productions sammen med Masako Matsushita og sitter i styret til Praxis Oslo. Hun har tidligere vært utøver i forestillinger av blant andre Ina Dokmo, Kosugi Daisuke, Punchdrunk, Mia Habib, Matteo Fargion. I 2015 mottok hun tre års arbeidsstipend fra Norsk Kulturråd. Se www.ingvildisaksen.com for mer informasjon.

Ingvild Isaksen

Prosjektleder DO IT og Workshop,  Markeds- og kommunikasjonssjef

Med en BA i Dance Theatre fra Trinity Laban i London (2012) samt kunstformidlingsutannelsen Kunst og Design ved HiOA (2009), jobber Ingvild ofte tverrfaglig og lager forestillinger i interaksjon med offentlige rom. I 2017 koreografert hun sin første helaftens utendørs forestilling Lots of People for Ravnedans, med hele 18 utøvere involvert. Ingvild er en del av det tverrkunstneriske Kompani F i Oslo, driver A MasIng Productions sammen med Masako Matsushita og sitter i styret til Praxis Oslo. Hun har tidligere vært utøver i forestillinger av blant andre Ina Dokmo, Kosugi Daisuke, Punchdrunk, Mia Habib, Matteo Fargion.

I 2015 mottok hun tre års arbeidsstipend fra Norsk Kulturråd.

Se www.ingvildisaksen.com for mer informasjon.

 Mikkel Rasmussen Hofplass  Prosjektleder Drypp & visuell identitet/innovasjon  Mikkel er en tverrfaglig kunstner med en Bachelorgrad i billedkunst fra Kunstakademiet i Bergen og en Bachelorgrad i skuespill fra Akademi for Scenekunst i Fredrikstad. Han er basert i Fredrikstad/Berlin og arbeider i krysningsfeltet mellom performance, installasjonskunst, skulptur og scenekunst med fokus på rom og installasjoner i møte med det performative. Mikkel er en del av teaterkompaniet Talking Timber, driver Treskeverket kulturproduksjoner sammen med Thea Færden Bringsværd.  Se www.mikkelhofplass.com  for mer informasjon.

Mikkel Rasmussen Hofplass

Prosjektleder Drypp & visuell identitet/innovasjon

Mikkel er en tverrfaglig kunstner med en Bachelorgrad i billedkunst fra Kunstakademiet i Bergen og en Bachelorgrad i skuespill fra Akademi for Scenekunst i Fredrikstad. Han er basert i Fredrikstad/Berlin og arbeider i krysningsfeltet mellom performance, installasjonskunst, skulptur og scenekunst med fokus på rom og installasjoner i møte med det performative. Mikkel er en del av teaterkompaniet Talking Timber, driver Treskeverket kulturproduksjoner sammen med Thea Færden Bringsværd.  Se www.mikkelhofplass.com for mer informasjon.

 Andreas Strand Renberg  Prosjektleder Radio Såna og dokumentasjons- og presseansvarlig  Andreas Strand Renberg er utdannet i fysisk teater fra den sveitsiske skolen Scuola Teatro Dimitri. Han har bakgrunn fra Norges eldste gjøglereteater Stella Polaris og fra det omreisende sirkuset Zirk Mir  (Sirkusseilerne NRK). I dag  jobber han som frilans skuespiller, komponerer musikk og spiller med bandet Madamamwe y Los Mas Baratos . 

Andreas Strand Renberg

Prosjektleder Radio Såna og dokumentasjons- og presseansvarlig

Andreas Strand Renberg er utdannet i fysisk teater fra den sveitsiske skolen Scuola Teatro Dimitri. Han har bakgrunn fra Norges eldste gjøglereteater Stella Polaris og fra det omreisende sirkuset Zirk Mir (Sirkusseilerne NRK). I dag  jobber han som frilans skuespiller, komponerer musikk og spiller med bandet Madamamwe y Los Mas Baratos