hvordan kjøpe billetter på Sånafest:

Man kan kjøpe enkeltbilletter gjennom hvert arrangement her: TICKETCO

Dersom du skal se mer enn en forestilling kan det lønne seg å kjøpe et dagspass for den aktuelle dagen.


Festivalpass

Du kan kjøpe dagspass for hver festivaldag. Se vår guide under dersom du lurer på hvilken dag du skal velge.

Pris: 450,-

NB: Crime & Punishment er ikke inkludert i dagspass

Vi har to forskjellige fredagspass fordi forestillingen VI ER DETTE AUGET vises 2 ganger

FREDAGSPASS tidlig gjelder VI ER DETTE AUGET (19:00) + EL MAOUT (21:00)

FREDAGSPASS sent gjelder EL MAOUT (21:00) + VI ER DETTE AUGET (22:00) + INVISIBLE TO DRONES (24:00)


buss fra oslo t/r Sånafest

Den går fra Dansens Hus i Oslo (i Møllerveien ved Grünerbrua)

Pris: 150,- / 600,- buss + dagspass

NB: Husk å bestille på forhånd da det er begrensede plasser!


BILLETTGUIDE

Årets festival har tre dager med spennende program. les videre for å finne det som passer best for deg…

TORSDAG

Dette er åpningsdagen. Her får du en høytidelig kveld, med selveste åpningsforestillingen av Krumpdanserne fra Rwanda, du får smakebiter fra andre deler av programmet og kan vandre rundt i den gamle skolehagen i Hølen, som for anledningen er gjort om til en opplevelsespark av kunst og overraskelser.

Det hele avsluttes med et av de større navnene vi har hatt til Sånafest, nemlig Poing og Maja S.K. Ratkje.


Fredag

Dersom du er ute etter helt unike opplevelser er fredagen noe for deg. Først kan du få med deg forestillingen Crime & Punishment, en ledet samtale som garantert gir deg nye blikk på forbrytelse og straff.

Derfra tar Eirik Fauske og hans gjeng over med forestillingen Vi er dette auget. Her får du rett og slett en teateropplevelse som bare kan oppstå i Hølen. Du vil nemlig bli ledet ut på tur, gjennom skog og inn i private soverom, en hønsegård og et kjøkken. Ønsker du å se hvordan folk bor i den snodige lille landsbyen Hølen, så er dette muligheten du bør gripe.

Og fredagen presenterer vi samtidig den merkeligste hip-hop konserten verden har sett, da El Maout fra Frankrike lager musikk omtrent bare ut fra lyder han tar opp med stemmen, og rapper på et språk ingen forstår.

Ja, og ikke nok med det. På den lengste dagen i året presenterer vi også en midnattsopplevelse med den belgiske performancekunstneren Micha Golbergs Invisible to drones


Er du ute etter sydlig festivalstemning, en sommerdag for deilig avslappende hygge med hele familien, da skal du komme til Sånafest på lørdagen og sjekke inn kl. 12 når markedsdagen åpner og bodene selger lokalprodusert mat, og kunst og håndverksprodukter. Ta deg en lunsj på Hølen Kafé, sett deg ned på en benk i festivalhagen. La barna kikke bortom verdens minste band Lip Sing, eller sett deg og lytt til Lesemaratonet av Tor Åge Bringsværds mange bøker.

Litt utpå dagen guider vi deg til en gammel låve der guruen Steelo venter med sin forestilling om fremtiden, #metoo og livsvisdom.

Og så serverer vi et eksperiment av de sjeldne: For hva får man når man blander rwandiske hip-hop dansere med samtidskunstnere og lar dem møte talentfulle landsbybeboere til en kamp om publikums gunst, akkompagnert av old-school hip-hopens konger selv, gjengen fra Penjakke? Jo man får Sånabattle Deluxe. Bli med å hei fram din vinner, ja få ut alt du sitter inne med og brøl det ut på Sånafests ultimate festivalfinale!

Men vi gir oss ikke der. Sommerkvelden er enda ung, og vi fyrer opp stemninga med colombianske Ghetto Kumbé. Vi lover deg både et energisk og rytmisk band, men også det beste dansepublikumet i Norge!

lørdag