Meny McBeth turné

En tre retters lunsj-overraskelse servert i en fem akters forestilling

I forbindelse med den internasjonale scenekunstfestivalen Sånafest, juni 2017, kommer det sveitsiske teaterkompaniet Spettatori med sin originale versjon av Shakespeares Macbeth.

Publikum inviteres til å spise lunsj ved et langbord. Snart er det samme langbordet blitt selve scenen forestillingen spilles fra.

Maten serveres av skuespillerne som en del av forestillingen og integreres i en uforglemmelig lunsjbankett. Konseptet ble utviklet i Sveits der det har blitt gjennomført med stor suksess hos bedrifter og kompanier.

Skuespillerne ankommer bedriften 4 timer før lunsj og rigger seg til. Maten er med som en del av hele pakken og de ansatte skal bare sette seg til bords og glede seg til en uforglemmelig opplevelse.

Sånafest har vært så heldige å få kompaniet til Norge og i forbindelse med festivalen sender vi konseptet ut på turne til lokale kompanier i Follo og Mosse-regionen som ønsker noe spesielt før sommeren.

Skuespillerne har brukt Shakespeares stykke til å utvikle sitt eget teatrale språk, og slik har teksten i originalmanuset blitt brukt som utgangspunkt for stemningene, bevegelsene, poesien og ikke minst humoren denne versjonen av Macbeth byr på. Meny McBeth er altså på ingen måte en klassisk oppsetning av Shakespeares elizabethanske teater, men en moderne eksperimenterende og ny opplevelse, tilpasset et publikum som skal spise lunsj.

Lengde: 60 min

Antall publikum: Maks. 42

Menyen består av en forrett (div italiensk antipasti), hovedrett (Borsjtsj – russisk rødbetsuppe), dessert (fransk fruktmousse)

Tidsperiode: mellom 15. – 23. juni 2017


For bestilling eller spørsmål:

andreas@saanafest.com
+47 45799269